“Fenneke is mijn held. Op het moment dat mijn designer mij liet zitten, bood Fenneke direct haar hulp aan. Ze ontwierp een flyer voor mijn wandelactie voor het Reumafonds. Met weinig middelen, wist ze mijn input te verwerken in een mooie en functionele flyer. Ze luistert goed, schakelt snel en levert goed werk af.” – Wanda Catsman

Fenna heeft deze flyer ontworpen voor Wanda

Fenna heeft deze flyer ontworpen voor Wanda

Wanda Catsman is ook een held!

Wanda, waar ik mijn hulp aan heb gegeven, is naar mijn idee een veel grotere held. Ze wandelt in 2014 maarliefst 1000 km. Niet alleen omdat ze het heel leuk vindt, maar ze haalt hiermee geld op voor het Reumafonds. Daarbij organiseert ze ook nog ‘even’ de Reumawalk die op zaterdag 13 september plaatsvindt in Den Dolder. Bij dit wandelevenement ga ik foto’s maken van de deelnemers.