FAQ items aan het laden...
Jouw portretfoto2016-10-19T22:02:49+01:00

Mooi mens

Je bent het mooiste als je lacht!

Heb jij een Facebookpagina? Of een LinkedIn-profiel? En/of je eigen website? En staat daar al een mooie porterfoto van jou op? Zoals je echt helemaal jezelf bent?

Nee? Maak dan snel een afspraak met mij en ik neem je mee voor een ontspannen fotoshoot in de natuur.

Neem direct contact op!

En hoe gaat zo’n fotoshoot dan in zijn werk?

  • Besluit dat je op de foto wilt
  • Trek je leukste en comfortabelste kleren aan
  • Ga open en enthousiast de fotoshoot in
  • Ontspan, dat doe ik namelijk ook!
  • En heb vertrouwen in de fotograaf!

En hoe plannen we dat dan?

  • Neem contact met mij op
  • We plannen een week waarin we allebei kunnen
  • En dan kiezen we tzt de mooiste dag uit
  • Wolken zij niet erg, maar regen is niet fijn
  • Wanneer zien we elkaar?
“Je stelde me goed op mijn gemak en het was leuk samenwerken met jou! Ik vind de foto’s erg mooi. Er zitten wel een paar hele mooie tussen voor aan de muur 🙂 De totale reeks geeft mij wel goed weer en ik vind ook dat ik er mooi opsta. Dus mijn doel is wel bereikt!”
Leonie
“Ik voel me altijd een beetje ongemakkelijk als ik in de belangstelling sta, maar jij bent bekend en stelde me goed op mijn gemak.
Er zitten een groot aantal bruikbare foto’s tussen die ik ook zeker ga gebruiken voor mijn CV en LinkedIn.”
Marijke
“Even wennen, al dat geklik, ik leek wel ’n fotomodel, maar daarna was het oké, en ontspande ik wat meer. Helpt ook om de tijd te hebben, wat uit te proberen. En dat jij me daarin meenam. Zo werd m’n gezichtsuitdrukking steeds natuurlijker. Fijn om zulke mooie foto’s te hebben van mezelf!”
Annet

#Portretchallenge

Heeft Fenna van jou al een portretfoto gemaakt?

Vraag het Fenna

Wat wil je weten voordat je ‘JA’ zegt tegen een fotoshoot?

Dat snap ik heel goed! Wist je dat ik het iedere keer ook weer een beetje spannend vind? Het is altijd even afwachten of er een klik is (letterlijk en figuurlijk ;)) maar tot nu toe heb ik het altijd meteen gezellig gevonden met mijn modellen. We kletsen van te voren wat en ik stel je op je gemak tijdens de shoot. We nemen genoeg tijd. En ik maak genoeg grapjes 😉
Dat hoor ik vaker. En als die mensen dan de foto’s gezien hebben die ik van ze gemaakt hebt zijn ze helemaal verbaasd! “Oh, dus ik kan wel leuk op foto’s staan!”

Geloof mij maar, ook jij kan leuk op de foto staan!

Ongeveer een uur. We spreken ergens op een parkeerplaats af in de buurt van een bos. Dat kan bij jou zijn of bij mij in de buurt (Zeist). Dan zoeken we een mooie plek in het bos. Tijdens dat wandelingetje leren we elkaar al een beetje kennen. Indien nodig lopen we nog naar 1 of 2 andere plekken voor de fotoshoot. Het maken van de foto’s kost ongeveer een uurtje en in totaal zijn we maximaal 1,5 uur zoet.
In de week dat we afgesproken hebben kijken we even naar de weersvoorspellingen. Met bewolking en zon kan de shoot doorgaan, maar met regen is het niet echt handig. We houden in de week van de afspraak dus contact en verplaatsen de fotoshoot eventueel.
De fotoshoot zelf duurt ongeveer een uur en kost € 97,- per persoon.
In een uur kan ik veel foto’s maken. Echter zullen ze niet allemaal geschikt zijn. Ik kies de 15 mooiste foto’s uit en deze krijg je in hoge resolutie (voor afdruk) en in lage resolutie (voor internet en Facebook).  De lage resolutie foto’s zijn met in het klein mijn naam er op. De foto’s om af te drukken hebben dat niet.

Zullen we nieuwe herinneringen maken?

Ja, dat wil ik

“You don’t take a photograph, you make it.” – Ansel Adams

Oke, gaan we doen

“It is more important to click with people than to click the shutter.” – Alfred Eisenstaedt

Vertel me meer
Ga naar de bovenkant