FAQ items aan het laden...
met veel plezier2016-10-19T22:02:49+01:00

Plezier is mijn eerste prioriteit

Work hard – have fun – make a difference

Alles wat ik doe, doe ik met plezier. Alles wat ik maak, vind ik ook leuk. “Fenna gaat het maken, ook voor jou!”

Ik vind vooral de afwisseling in mijn werk heel leuk. De meeste tijd besteed ik aan het maken van mooie, praktische en goed vindbare websites. Het liefst voor vrouwelijke ondernemers die ook graag buiten te vinden zijn én hun eigen bedrijf ook met veel plezier voeren. Herken jij jezelf daar in? Dan zit je hier goed!

Ik vind het belangrijk dat jij en ik met veel plezier werken. En dat het tussen ons klikt. En dan zou ik graag een mooie, spontane portretfoto van je maken. Dat werkt alleen als we het samen ook leuk hebben. Heb je al gezien welke mooie portretfoto’s ik gemaakt heb? Bekijk dan even mijn pagina die daar over gaat. 

Onderaan deze plezierige pagina vind je foto’s en blogs van dingen die ik leuk vind om te doen. Bijvoorbeeld om 5 uur opstaan om een prachtige zonsopkomst te fotograferen. Ga je een keertje mee?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De beste manier om je geluk te laten groeien, is het te delen met anderen.

Read More

Geen doel is te groot als je plezier hebt in wat je doet.

Read More

Droom je leven met je ogen dicht en leef je dromen met je ogen open – 365 Dagen succesvol.

Read More
“True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.”
Anonymous • Quote of the Day
“There is a fountain of youth: it is your mind, your talents, the creativity you bring to your life and the lives of people you love. When you learn to tap this source, you will truly defeat age.”
Anonymous • Quote of the Day

Fenna heeft het gemaakt

Dit doe ik allemaal met veel plezier

Ga naar de bovenkant