Cato komt uit een groot gezin. Haar broer Rijk ken ik al wat langer. Cato vooral sinds ze zelf welpenleiding is geworden op scouting. Ik kan het altijd wel goed vinden met haar, zeker nu ik zwanger ben, is ze zeer geïnteresseerd in hoe dat allemaal gaat en of zij zelfs de baby al kan voelen 🙂

Portret Cato van Ravenswaaij

Cato van Ravenswaaij, 18 jaar, woont in Zeist

Cato van Ravenswaaij op 18 oktober 2015 bij de Woudlopers in Zeist

Cato van Ravenswaaij op 18 oktober 2015 bij de Woudlopers in Zeist

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij kennen elkaar (ook) van scouting. In mijn herinnering ben jij mijn hele scoutingperiode al in mijn leven. Ik ben geen bever geweest, dus ik was welp (jaar of 8) toen ik op scouting kwam. Jij was toen beverleiding.

Later toen ik rowan was (14-18 jaar) en jij met Wouter op vrijdagavond meekwam, leerden we elkaar beter kennen.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik doe nu de opleiding Facilitaire Dienstverlening en ik ben volgend jaar daarmee klaar. Dan ga ik HBO doen, maar ik weet nog niet welke studie. Misschien de Pabo. En als ik dus 23 ben zit ik in het laatste of een na laatste jaar. Hangt er vanaf of ik er nog een jaar tussenuit ga. Ik zit er over te denken om een periode Pinkie (vrijwilliger) te zijn op het scoutingterrein in Kandersteg in Zwitserland.

Ik denk dat ik tijdens mijn studie ook wel op kamers ga, maar ik blijf sowieso in Zeist!”