Deze challenge had me bijna een bekeuring bezorgd. Ik had de parkeermeter tot 16.13 uur gevuld. Ik was deze middag in Zoet (tearoom) in Home of Hearts op de Steynlaan in Zeist aan het werk. Daar zit ik een paar keer per week met Daniëlle te werken. Om 16 uur waren we klaar en wilde ik uiteraard de portretfoto nog maken van haar. We hadden hier veel plezier in en dus duurde het wat langer dan gedacht. Om 16.20 uur liep ik terug naar de auto en daar stond de meneer van de handhaving al bij mijn auto om deze te scannen…. Oeps!

Als ik nog even 50 cent afrekende in de parkeerautomaat zou hij de bekeuring uit het systeem halen. “Is goed, doe ik, bedankt, fijne dag nog!”

Portret Daniëlle Dusseldorp

Daniëlle Dusseldorp, 40 jaar, woont in Zeist

Danielle Dusseldorp in Zoet (tearoom) in Home of Hearts in Zeist op 15 oktober 2015

Daniëlle Dusseldorp in Zoet (tearoom) in Home of Hearts in Zeist op 15 oktober 2015

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij kennen elkaar via Ilse. Zij is de schoolfotograaf (Rainbow7) van mijn dochter. En ik had iemand nodig die mij kon helpen met foto’s bewerken en aangezien jij de schoolfoto’s van Rainbow7 bewerkte, kreeg ik  van haar jouw nummer. En nu werken we regelmatig samen.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik woon dan hopelijk in een groter huis, we nog steeds in Zeist. En ik hoop dan een goedlopende zaak (By Danielle) te hebben met veel foto-opdrachten. Ik wil dat het bedrijf blijft groeien en ik zal me daarom ieder jaar bijscholen met fotografie-workshops.

Ik zou naast bruiloften graag voornamelijk creatieve foto’s maken in de studio, waarbij het niet lijkt of men poseert. Het mag duidelijk zijn dat de foto’s By Danielle gemaakt zijn.”