Eigenlijk had ik een beetje een lamlendige dag en wilde bijna mijn wandelafspraakje met Judit afzeggen. Maar ik had drie goede redenen om wél met haar af te spreken.

  1. Ik was al de hele dag binnen, dus wat frisse lucht zou me goed doen
  2. Ik had Judit al een tijd niet gesproken, dus het was de moeite waard om elkaar weer even te zien en te spreken
  3. Ik doe mee aan mijn zelfbedachte challenge en Judit wilde wel op de foto!

Ik ben blij dat ik gegaan ben. We hebben leuke gesprekken gehad en ik ben ook wel weer heel tevreden over de foto. En het was mooi in het bos!

Portret Judit Balm

Judit Balm, 27 jaar, woont in Zeist.

Judit Balm op 13 oktober 2015 in het bos achter het Badmeester Schenkpad (zwembad Dijnselburg) in Zeist

Judit Balm op 13 oktober 2015 in het bos achter het Badmeester Schenkpad (zwembad Dijnselburg) in Zeist

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij kennen elkaar van scouting. Edwin (mijn verloofde) had mij in 2006 meegenomen naar scouting. Jij was daar toen beverleiding en ik werd daar welpenleiding.

Ik merk nu we gestopt zijn met leidinggeven, dat we vaker afspreken en het contact sterker is geworden. En voor mijn gevoel ook waardevoller.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Binnen nu en vijf jaar verwacht ik 1 kind te hebben, getrouwd te zijn (dat staat al gepland voor 2 september 2016) en een eengezinswoning in Zeist of Soest te hebben. Liefst in Zeist. Ik zie mezelf dan twee dagen per week werken als onderwijsassistent (in een vaste baan en niet meer als invaller) en misschien geef ik dan nog bijles. Als we dan verhuisd zijn naar ons koophuis, kan Edwin zijn eigen bedrijf gaan opstarten en ik doe dan zijn administratie.”