Dit weekend ben ik bijna fulltime aanwezig op scouting (vanaf donderdagavond al). Het is namelijk de jaarlijkse Jota. En dat betekent dat wij een houten toren bouwen van pionierpalen en -touwen. Dit jaar wordt de toren 16 meter hoog. Gelukkig had Kevin tijdens het harde werken door even tijd om voor mijn camera te verschijnen en tijdens een kopje thee (om weer even warm te worden) de vragen te beantwoorden.

Portret Kevin

Kevin, 31 jaar, woont in Leusden.

Kevin bij de Woudlopers in Zeist op 16 oktober 2015

Kevin bij de Woudlopers in Zeist op 16 oktober 2015

Waar kennen wij elkaar van?

“Scouting (Woudlopers Zeist). Jij kwam toen mee als het vriendinnetje van Wouter. We waren toen Stam (18+) en dat betekent dat we elkaar al een jaar of twaalf kennen.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik hoop dat ik een serieus leven aan het leiden ben als vader en ik ben dan uiteraard nog getrouwd met Alda (de moeder van toekomstige kinderen).

Maar ik kijk verder niet teveel vooruit. Misschien wonen we dan niet eens meer in Leusden, maar weer in Zeist.

Ik ben nu werkzaam bij Defensie, maar het is onduidelijk of ik daar over 5 jaar nog werk.”