Ik vind het altijd leuk om met vriendinnen en klanten ergens anders dan thuis af te spreken. Zo ontdekt je nieuwe plekken om koffie te drinken. Zo zat ik laatst met Lise en Willemijn in de Stadstuin in Utrecht. Gister hadden Lise en ik iets dichter bij huis afgesproken, namelijk bij de Veldkeuken in Oud-Amelisweerd. Slechts 200 meter van mijn ouderlijk huis vandaan.

Portret Lise van Leeuwen

Lise van Leeuwen, 23 jaar, woont in Alphen aan den Rijn

Lise van Leeuwen in de Veldkeuken in Oud-Amelisweer op 14 oktober 2015

Lise van Leeuwen in de Veldkeuken in Oud-Amelisweerd op 14 oktober 2015

Waar kennen wij elkaar van?

“Van De Berghut. Afgelopen zomer zaten we in hetzelfde huis. Elke dag samen ontbijten en ’s avonds eten en kletsen als ik terug kwam van het werk. Ik was au-pair en ik paste op de kinderen van de eigenaren van de Berghut.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik zie mezelf over 5 jaar nog bij Lekker Puh Kinderfeestjes, maar dan in een uitgebreide vorm. Met Lekker Puh organiseer ik kinderfeestjes, vooral speurtochten in de buitenlucht in Utrecht. Over 5 jaar hoop ik dat het uitgegroeid is tot een begrip waarvan mensen weten: als ik iets voor mijn kinderen wil, dan ga ik naar Lise. Zij kan feestjes en evenementen organiseren en geeft (bijvoorbeeld) schilderlessen en kookworkshops. Ze heeft een heel team om zich heen van mensen die haar daarbij helpen.

En ik zou er graag een goed doel aan koppelen. Kinderen in Nederland hebben de luxe om hun verjaardag te vieren. Maar in het buitenland is dat niet altijd zo, omdat ze bijvoorbeeld leven in armoede. Het zou mooi zijn als een percentage van de opbrengsten van de kinderfeestjes andere kinderen kunnen helpen om hun feestje te vieren. En dat kinderen hier in Nederland ook doorhebben dat ze het hier echt heel goed hebben.

Ik hoop dat ik in (de buurt van) de stad Utrecht woon, in een groene omgeving. En dat ik een leuke relatie heb met een leuke stoere man!”

ps: Fenna heeft de website van Lekker Puh Kinderfeestjes gemaakt voor Lise. Wil jij ook zo’n mooie website voor jouw bedrijf, neem dan contact op!