Ik vind Mascha heel inspirerend. Ze zit samen met mij in het jaarprogramma van 365 dagen succesvol en ik volg haar ontwikkelingen. Ze vindt het heerlijk om te shinen en in het licht te staan op het podium, maar nog belangrijker en leuker vindt ze het om trainingen te geven die mensen laten Shinen. Bijvoorbeeld door Public Speaking. Dit doet ze al langer in de fashion & retail, maar sinds kort heeft ze haar bedrijf omgebouwd tot Dokter Shine. Vandaag mocht ik bij een van haar eerste (zelf ontwikkelde) trainingsdagen zijn (om te fotograferen) waarbij ze een groep van 8 enthousiaste deelnemers vooral praktische presentatie-skills heeft bijgebracht. Dit deed ze ontspannen, zelfverzekerd, enthousiast en met humor. Deze dag vond plaats in de stoere Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Portret Mascha Boonzaaijer

Mascha Boonzaaijer, 36 jaar, woont in Utrecht

Mascha-Boonzaaijer_24oktober2015_1

Mascha Boonzaaijer op 24 oktober 2015 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht na afloop van haar training: Public Speaking.

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij kennen elkaar van 365dagensuccesvol en eigenlijk de eerste keer dat ik jou beter heb leren kennen was tijdens een wandeling die jij organiseerde (van Bunnik naar Utrecht). We hebben daar hele leuke gesprekken gehad. En daar hebben we het gehad over daten en relaties, fotograferen en jij hebt me toen verteld over je bedrijf. Later zagen en spraken we elkaar wel eens bij een borrel in Utrecht.

En ik vond jou heel stoer omdat je afgelopen zomer naar de bergen zou gaan. Dat plaatste je toen op Facebook en ik dacht: Wow, wat tof!”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Over 5 jaar heb ik mijn ‘Dokter Shine-trainingen‘ al 5 jaar in de praktijk mogen brengen en daardoor heel erg veel mensen kunnen inspireren om gelukkiger in hun leven te staan met zichzelf. Ook zie ik mezelf dan in een superrelatie en inmiddels als liefdevolle mama.

En het lijkt me heel erg tof om over een jaar of 10 een huis in Kaapstad te hebben.”