Tja, wat zal ik zeggen over Paul. Iedereen binnen de Woudlopersgroep kent hem. Bij Paul weet je nooit wat je kunt verwachten. Ik vind hem altijd heel creatief in zijn grappen. Extra bijzonder dat ik een serieus portret van hem heb 😉

Portret Paul Tielen

Paul Tielen, 23 jaar, woont in Rotterdam

Paul Tielen op 17 oktober 2015 (bij de kampvuurkuil) bij de Woudlopers in Zeist

Paul Tielen op 17 oktober 2015 (bij de kampvuurkuil) bij de Woudlopers in Zeist

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij kennen elkaar van scouting. Wat ik nog goed weet is dat toen jij als vriendinnetje van Wouter mee kwam, wij als welpen (ik was een jaar of 10) riepen: “Wouter die wordt papa, Wouter die wordt papa.” Maar dat bleek niet zo te zijn. Nu wel.

Een paar jaar later werd jij bij de bevers leiding. Ik werd toen ook leiding bij de Verkenners en toen hebben we elkaar iets beter leren kennen (op een ander niveau).

Weer een paar jaar later ging ik dezelfde studie doen als jij (Media- en Informatie Management in Amsterdam) dus toen spraken we daar vaak over. Dat versterkte onze band.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik denk dat ik maximaal 32 uur per week voor een baas werk. De andere dagen werk ik voor mijn eigen bedrijf. Ik wil dan high-end bioscoopcommercials gaan maken voor grote merken zoals Coca-Cola en Unilever. Juist omdat in de bioscoop het visuele aspect zo belangrijk is, lijkt het me juist mooi om bioscoopcommercials te maken, als producent.

Ik wil dan, ik ben dan 28 jaar, met mijn huidige vriendin Manon in Breukelen wonen, aan de Vecht, in een mooie 2-onder-1-kap, met een bootje voor de deur. Ik denk dat we dan nog geen kinderen hebben, maar dat duurt dan misschien niet lang meer.

Ik hoop vooral dat ik gelukkig en gezond ben en veel leuke dingen mag doen!”