“Je hebt niet in de gaten, wat je allemaal met me doet.
En dat kun je ook niet weten, ik heb je pas 1 keer ontmoet”

  • Antonie Kamerling

En die eerste ontmoeting was maandag 19 oktober, bij Het Broodlokaal in Zeist. Sabine was precies zoals ik me voorstelde. Leuk om te zien, enthousiast en ze kletst fijn. Ze weet veel over zwangerschappen en bevallen en ik weet veel over websites maken, dus dat was de reden dat we afgesproken hadden.

Portret Sabine de Groot

Sabine de Groot, 30 jaar, woont in Putten

Sabine de Groot op 19 oktober in Het Broodlokaal in Zeist

Sabine de Groot op 19 oktober in Het Broodlokaal in Zeist

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij kennen elkaar via de online Website Lanceer Challenge van Rogier en Stijn. Ik zag je naam ‘Fenna gaat het maken’ voorbij komen en was nieuwsgierig wie daarachter zou zitten. En nu zitten we hier :)”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Over 5 jaar zie ik mezelf een super succesvol bedrijf hebben (zie binnenkort de website van Fijn Zwanger). Wanneer ben je succesvol? Als je je doelgroep kan helpen en dat is bij mij: zwangere vrouwen die  vol vertrouwen willen gaan bevallen.

Ik woon over 5 jaar nog steeds in onze mooie boerderij (waar we in december 2015 in gaan).  En mijn workshopruimte in de boerderij is nog steeds dé plaats voor alle leuke zwangere vrouwen.

Daarnaast mag ik bij veel mooie bevallingen aanwezig zijn en zijn mijn filmpjes met (zwangerschap- en bevalling)tips een succes.

Ik werk met mooie mensen samen die elkaar kunnen versterken en het mooiste in elkaar naar boven halen.”