Selma ken ik sinds januari. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen dit jaar. Deze middag ging ik met Selma en haar twee dochters naar Kasteel de Haar voor een echte fotoshoot. Zo had ik meerdere portretten om uit te kiezen voor de challenge.

Het was een hele gezellige middag, en ik heb echt veel leuke foto’s gemaakt, al zeg ik het zelf ūüėČ Binnenkort zie je hier op de website ook het resultaat, maar eerst h√©t portret voor de challenge.

Portret Selma Joosten

Selma Joosten, 36 jaar, woont in Maarssen.

Selma Joosten op 22 oktober 2015 bij Kasteel de Haar

Selma Joosten op 22 oktober 2015 bij Kasteel de Haar

Waar kennen wij elkaar van?

“Wij zijn beide deelnemer aan het jaarprogramma 365 dagen succesvol. Een traject gericht op persoonlijke ontwikkeling. Jij plaatste eerder dit jaar een oproep in de Facebookgroep voor een wandeling. Samen met drie andere deelnemers maakten we een mooie wandeling van Bunnik naar Utrecht, langs de Krommerijn.¬†”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Over 5 jaar heb ik twee puberdochters. Best spannend als ik daar nu aan denk.
Mijn huis is tegen die tijd helemaal af, de zolder gerenoveerd, schuur ge√Įsoleerd en het huis is nog mooier ingericht. Intussen werk ik mijn nieuwbouw-droomhuis uit op papier.
Ik heb dan een superrelatie met een leuke man, die ik over niet al te lange tijd tegen het lijf loop.
En last but not leest, ik werk met minstens zoveel passie en plezier voor mijn huidige werkgever¬†¬†VvAA. Ik ben nu schadebehandelaar. ¬†Op dit moment ben ik bezig met het uitstippelen van mijn carri√®repad. Waar dat exact naar toe gaat is mij nu nog niet helemaal helder. Over 5 jaar ben ik hoogstwaarschijnlijk geen schadebehandelaar meer.”