En zo brachten wij ineens onze motto’s samen. Mijn motto is: “Kleine moeite, groot plezier”. Het motto van Judit Balm (Zeist) is: “Samen kun je meer”. En zo zaten wij samen in de kroeg en bij Judit thuis om te brainstormen en elkaar te inspireren.

Judit schrijft op haar blog het volgende over mij:

Hierbij (zie haar blog) heb ik onder andere hulp ontvangen van Fenneke Visscher. Vanuit haar bedrijf: Fenna gaat het maken, helpt ze mensen vanuit haar motto: “Kleine moeite, groot plezier!” Fenneke  geeft net dat ene zetje dat je hebt om verder te gaan. Zo hielp ze mij om mijn ideeën vorm te geven en zo, op een passende manier, mijn promotiemateriaal vorm te geven. Fenneke geeft je het vertrouwen dat je het kunt! Daarnaast inspireert ze jou met informatie die ze deelt.  Een echte aanrader!”

We hebben afgesproken om ongeveer 1x per maand samen iets te ondernemen en dan fijne gesprekken te voeren waar we allebei verder mee komen!