Ik ben geïnspireerd door Kevin Weijers. Ik mocht laatst 3 uur naar hem luisteren tijdens een van zijn challenges: 50 presentaties in 15 weken. Hij bedenkt voor zichzelf een challenge waar hij veel van kan leren.

“De reden van de challenge is simpel. Het geeft richting. Het fijne van experimenten is dat ze kunnen niet falen — je leert immers altijd wel iets.”

  • Kevin Weijers

Sinds ik bij zijn presentatie geweest ben (eind september) broed ik op een challenge voor mezelf. Ik zeg steeds dat ik meer met fotografie wil doen, dus ik heb de volgende challenge:

De komende maand (startend half oktober) iedere dag iemand portretteren (en publiceren). En omdat ik het mooi vind om niet alleen een foto te maken, maar een echt portret, stel ik er twee vragen bij. Willemijn Kriekaard was gisteravond de eerste die voor mijn camera verscheen.

Portret Willemijn Kriekaard

Willemijn Kriekaard, 24 jaar, woont in Utrecht en Rauris (Oostenrijk).

Willemijn Kriekaard op 12 oktober 2015 in cafe Broers in Utrecht

Willemijn Kriekaard op 12 oktober 2015 in stadscafé Broers in Utrecht

Waar kennen wij elkaar van?

“Je was voor een korte periode (juni 2015) van 3 weken mijn huisgenoot in de Berghut in Rauris, Oostenrijk. We hebben elkaar daar beter leren kennen op het terras van Stadl waar we onze dromen gingen uitwerken achter de laptop.”

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik hoop op een ‘vrij’ leven met een vaste plek in de Oostenrijkse bergen voor 8 maanden per jaar. Ook wil ik in mijn favoriete Nederlandse stad Utrecht een prettig verblijf hebben voor de overige ‘tussenmaanden’. Ik zie mezelf, ik ben dan 29, werkzaam binnen de wintersport. In de zomer werk ik graag als ondernemer in de evenementenbranch.

De tussenperioden in Nederland zie ik als fases om nieuwe inspiratie en kennis op te doen en verbinding te leggen met mensen en projecten die dicht bij mijn hart liggen.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat ik in goed balans ben met mijn hoofd en handen.”