Fenna gaat jouw website maken

In 1 maand tijd heb jij een nieuwe website én weet je hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt plaatsen.

In 1 maand werken we samen aan jouw website. Globaal gezien, maken we de eerste week kennis met elkaar en kijken we naar jouw wensen en wat je met je website wilt bereiken. In de tweede week ga ik de basis voor jouw website neerzetten en in de derde week gaan we deze samen verder invullen. In de vierde week komen we weer samen en leg ik jou uit hoe je verder je website invult en kunt onderhouden. Dit is een nauwe samenwerking tussen ons beiden. Of het lukt binnen 1 maand, hangt van de frequentie en de kwaliteit van ons contact af.

Ja, dat wil ik!

Mijn portfolio. Ik laat je graag zien welke websites ik afgelopen periode gemaakt heb:

By-Danielle.nl

Voor fotograaf Danielle Dusseldorp uit Zeist heb ik een portfolio website gemaakt waarop ze haar foto’s kan laten zien.

Bekijk haar website

Tipentop.nl

Voor ondernemer Annelou van Noort uit Heesch heb ik een moderne website gemaakt waarop ze haar producten en diensten laat zien.

Bekijk haar website

Rainbow7.nl

Voor fotograaf Rianne Westphal uit Zeist en haar bedrijf Rainbow7 Fotografie heb ik een website gemaakt die laat zien wat Rainbow7 doet.

Bekijk haar website

Vwsbunnik.nl

Voor stichting Vluchtelingenwerk-Samenspraak in Bunnik heb ik een website gemaakt die laat zien wat zij kunnen betekenen.

Bekijk hun website

Winnyssoulfood.nl

Voor Winny Bos uit Amersfoort heb ik de webshop gemaakt zodat zij haar overheerlijke Winnys kan verkopen.

Bekijk haar webshop

Puurzenzsa.nl

Voor Maria van Zanten uit Amstelveen heb ik een website met shop gemaakt waarmee ze mensen leert om een gelukkige relatie met eten te hebben.

Bekijk haar website

Lekkerpuhkinderfeestjes.nl

Voor Lise van Leeuwen uit Utrecht heb ik een website gemaakt zodat zij kan laten zien wat voor kinderfeestjes ze organiseert. Aanrader!

Bekijk haar website

Klaarvoordebevalling.nl

Jolanthe Janssen biedt een zwangerschapstraining aan in Amsterdam. Ben je zwanger, neem dan even een kijkje.

Bekijk haar website

Heb je misschien nog een logo nodig? Deze logo’s heb ik al eens gemaakt:

Bouwen is 1.
Onderhouden is 2.

Uiteraard bied ik ook aan om jouw WordPress-website te onderhouden.

Afhankelijk van wat je zelf kunt en belangrijk vindt, kies je voor een ander pakket. Mijn doel is om jou te ontzorgen en te zorgen dat je website volledig up to date is. Qua techniek en qua inhoud.

Basispakket

47,-per kwartaal

Standaardpakket

77,-per kwartaal

Uitgebreid pakket

97,-per kwartaal

Voordat we de website gaan maken, denk hier eens over na: Wie is de bezoeker van jouw website? Voor wie maken we de website? Wie is jouw (kern)klant?

Heb je al eens nagedacht over kleuren, fotografie en andere beeldkenmerken op jouw website? En heb je eigenlijk al een logo?

Wat is de boodschap van je website? Wil je iets verkopen? Wil je informeren? Wil je ook gaan bloggen? Dit is belangrijk om te weten voor de indeling van je website.

“Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt, je bij de hand neemt en op eigen initiatief met adviezen komt? Dan moet je bij Fenneke zijn. Alle vragen die je hebt, worden beantwoord en alle puzzels worden opgelost tot het eindresultaat naar tevredenheid is. Ik ben bijzonder trots op mijn nieuwe website die Fenna heeft gemaakt.”

Annelou van Noort - Tip & Top, Tip en Top

“Fenneke heeft ons geholpen met  de opbouw van de site vwsbunnik.nl. Vanuit haar deskundigheid weet ze wat wij goed zelf kunnen doen en welke taken wij beter aan haar kunnen overlaten. Zaken die voor ons erg bewerkelijk lijken, heeft Fenneke snel opgelost. Ze is gericht op samenwerking en komt met praktische oplossingen.”